Helt magisk och förstummad.

Vilken magisk helg. Jag är helt stum ❤️

Vi åkte vi elva och kom fram i Göteborg runt fem tiden. Vi leta som tokar efter baren vi skulle till. Men tillslut var vi på plats, Linda närmaste, jag och syster Evelina. Alla stod vi redo för att överraska henne på hennes 35 års dag. 
När hon insåg vad det var som var så utbrast hon i gråt sen såg hon oss och stor grät. Älskling. 

Fri bar och käk, gissa om man blev lurig. Sen drog vi vidare ner till ett uteställe. Där vi fick ett eget häng på egen våning av terrassen. Ja champagne på champagne och rosé på rosé. Flaskor till miljoner. 
På riktigt jag har aldrig varit så full och dessutom aldrig haft så roligt. 
Sen gick vi in som VIP och även där flaska på flaska, dans med dans och skratt på skratt. Helt galen kväll ❤️

På lördagen var jag så jävla dålig. Fortfarande full när jag vaknade. Vi gick ut och letade på ett ställe att käka på och sen vidare till Liseberg, där åkte vi några stycken. Evelina och Linda åkte helix men jag var så jävla dålig. Balder räckte. 

Sen bilresan hem, har nog aldrig skrattat så mycket åt allt. Övertrött och förstörd 👌.

Andreas skulle egentligen iväg och kika fotboll med grabbarna och Astrid sitta här tills jag kom hem men han stannade hemma och vi köpte mat och hade myskväll framför fotbollen. Bästa killen. 

Hela dagen igår var vi i Norrsundet. Vi lånade rogers tomt och hoppade studsmatta, solade och hade fotbollsövningar med grabbarna. Inte jag då, utan Andy . Sen till barnens farmor och farfar  där vi köpte med oss kött och grillade med dom. Farfar sprutade ner dom med vattenslangen och farmor tvättade dom ute med Vattkannan 👍❤️