Jun. 30, 2014

trött dag som vanligt vädret gör ju sin del i det hela också. äntligen är vincent hemma som har sovit borta sen i fredags och malcolm kommer imorgon på eftermiddagen.

Jag och älsklingen har bara myst runt i helgen gjort det vi velat göra och ingenting annat.

I fredags kom han hem efter nio då åkte vi till Ockelbo på marknaden på kvällen en stund han drack någon öl sen köpte vi pizza och åt i bilen och bilresan hem hade vi sång tävling, vilket jag alltid vinner på!

i lördags kom mamma och pappa och lämnade vincent runt tio tiden så vi åkte till Bohlins och sen ner till tvätthallen, tvättade av bilen, väntade in emil och åkte på grillen.
mot kvällen kände vi för att göra något igen så då åkte vincent till farmor och farfar och vi åkte till Emil med alla bohlins anställda i princip. in mot gryningen åkte vi till marknaden och var väl hemma runt fyra på morgonen. vilket resulterade i sovmorgon för en gångs skull.

sen på söndagen ringde mamma och frågade om vincent fick komma tillbaks och självklart så ville han det och vi skjutsade dit honom.

väl när vi kom hem så hade vi handlat hem toast och mys som vi myste med innan en timme i duschen och sen slocknade hjärtat när jag låg på hans arm och han låg och andades i min nacke. älskade du.

nu är det måndag, 7 imorse åkte han men lika glad för det är jag eftersom att vi fick en hel helg ihop. Det var inte igår ♡

imorgon kväll är du förhoppningsvis hemma igen och jag längtar!





i fredags var vi först i valbo och shoppade och sen gick jag och Liz på marknaden med Vincent och nova ♡