Mitt barn ♡

Nu har man legat i sängen sen klockan två i förrgår.. bara varit upp och vänta på toa ungefär. Har faktiskt kolla på hajen ett, två och tre. Trean var skit dålig! 

Min älskade son som fyllde två den 27 december är i Stockholm och firar hos sin farmor och farfar. 
Det är helt otroligt i väntan på dig så tänkte jag hur ska jag kunna älska någon lika mycket som jag älskar vincent och sen kom du. Och idag tänker jag hur ska jag kunna älska någon lika mycket som jag älskar vincent och malcolm ♡ 
Ni är världens finaste bröder och jag älskar er för allt ni gör trots att ni kan testa en till max flera gånger om dagen. 
Tack för att jag fick bli din mamma malcolm! 
Jag hänger inte med i din utveckling, inte alls. Du pratar för fullt och är aldrig tyst. T.o.m så man får be dig att vara tyst i två sekunder i bland bara för att du ska hinna andas lite med och vi vila öronen. 

Jag vet att vi har det rätt enkelt med två pojkar och deras energi men ni är inte såna som vill sitta ihop med oss vuxna utan ni leker med erat, gör erat bus vilket inte alltid är okej och ni bråkar tills ni löser det mesta om vi inte är i närheten annars ryker det ni bråkar om oftast.
sen när det kommer folk hit eller om vi åker dit så är det andra bullar ni är då terrorister och river allt ni ser ibland känns det som 😁 

Fina barn ♡ vad vore mamma utan er? 

Det här var i väntan på paket av tomten. Någon som blev helt livrädd och släppte inte mamma en sekund ♡