all the cocaine in the world and your nose is still in my business

På riktigt folket! Det har gått fyra årsen sen jag satt på tapeten här ute. Det börjar faktiskt mestadels bara att bli pinsamt för er att ni fortfarande gräver er ner i mitt liv och dessutom att jag stör er. Jag trivs ju för jag måste vara jätte intressant när man pratar med folk som inte ens känner mig. Som i sin tur pratar vidare och denna gång till en kompis till mig utan att personen visste om det. Kan även berätta att hon skrattade igenom hela och berättade att jag lät som världens mest kriminella människa. Så himla patetiska. Lägg ner och skaffa er ett liv! 
Jag vill att ni ska veta att det är så många inblandade och en av dom är idag 3 år gammal. Det kan inte vara roligt. Det finns ingenting mellan vincent och hans pappa förrän vincent var 1.5 år. Förklara det för mitt barn sen! Idioter. 
Blir så trött på människor som bara ser till sig själv och har noll förståelse. Fortfarande så planerade jag och Andreas att bli gravida, vi gick och tog ut p-staven, vi tog beslutet ihop. Fortfarande så träffade han världens elakaste människa (enligt mig) som tog ifrån vincent sin pappa och nu i sin tur gör hon lika mot sitt barn och nekar sitt barn hennes pappa. Förlåt men det är inte många rätt där och dels detta så är jag den kriminella för att jag tog beslutet att behålla vincent trots att vi hade gjort slut. 
Vakna upp folket och inse fakta. Se det STORA problemet i det hela och släppt det ✌.
#närsanningenärosanning #alltblirsomettskämt #jagharvärldensbästalivochjagförstårattniäravundsjuka


När mysfaktorn har tagit över ens liv totalt. Att mysa med dessa barn och denna sambo. Det kan inte bli bättre ♡ 

Fruktansvärt vad dålig jag är på att uppdatera men jag har inte tid eller lugnet till det. Är det inte barnen så är det andreas som söker uppmärksamheten. Älskade ♡ 

Äntligen har liz och micke flyttat in i deras radhus bara några hundra meter ifrån oss. Så himla glad! ♡

Jag är så himla glad. I torsdags kom svärmor och frågade om jag var påväg att försvinna. Så ställde mig på vågen och fick syn på att 18 kg har försvunnit ifrån mig. Ett kilo till inskrivningsvikten är kvar och sen ytterligare 5 kilo till min riktiga vikt. 💪