Världens bästa killar har jag ♡

Idag är vi helt slut här hemma både vuxna och barn. 
Det var full fart från halv elva till halv sex och som mest var det nog 9 barn plus vuxna här samtidigt som sprang runt och lekte rövare. 
Det var nog upp emot en 30 personer här igår.  
Men ingen var gladare än pojkarna. super Tack för alla fina presenter dom fått! Gick inte ens att muta dom med picknick nere vid vattnet så fick tvinga ut dom för att dom skulle få frisk luft. 
Blev väl en timme ute sen var det bara att traska hemåt så alla blev nöjda. 
Malcolm ville sova och vincent leka med allt nytt. 

Idag har vi även hunnit beställa julkort, har varit så fullt upp innan men nu är det klart och ska bara skickas ut när dom väl kommer. Så himla skönt. Nu kan man slappna av och titta framåt mot självaste julafton. 
Jag har även bestämt mig för att inte göra jul. Visst är det jätte mysigt att åka hem till någon som har gjort riktigt jul men jag skulle inte trivas med det i mitt hem. Inte ens en stjärna i fönstret utan dom får stå kvar i gaderoberna. Tomtar tycker jag är skit fula men skulle kunna sträcka mig till änglar faktiskt så blir väl kanske någon ängel och lite mer ljus tända för att få mys stämning. 

Nu myser vi i soffan framför nick Jr och saknar pappan i huset som åkte för 30 minuter sen för att träna fotboll. Men han är ju snart hemma igen som tur är. 
Han är ju så gullig. Det sista han sa -"en vacker dag ska jag gifta mig med dig." Plus en miljon pussar.

Ikväll är det både torpederna och sons of anarchy på teven så har fyllt på med clementiner, choklad och isvatten.